Befri avokadoerne for skal og sten, skær kødet i tern og dryp dem godt med citronsaft. Rens peberfrugten og skær den i små tern. Skyl spinaten, fjern grove stilke og slyng bladene tørre. Fordel spinaten i 4 portonsskåle og top med avokado, peberfrugt, drænede rejer og hummerhaler. Rør ymer, mayonnaise, sennep, lidt citronsaft og karry sammen og smag dressingen til med salt og peber. Dryp en skefuld dressingen henover hver og server resten ved siden af. Server som forret med godt groft brød til.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kundekommentarer ()