0

Skaldyrssalat med avocado, tomat og cocktaildressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rør ymer, mayonnaise, sennep, lidt citronsaft og karry sammen og smag dressingen til med salt og peber. Skær avocadokødet i tern og dryp dem godt med citronsaft. Rens peberfrugterne, skær dem i tynde strimler og halver tomaterne. Vend forsigtigt avocado, peberfrugt, tomat, rejer og hummerhaler sammen og anret det i 4 portionsskåle.

Dryp en skefuld dressingen henover hver og server resten ved siden af.

Server som forret med godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær