Rør ymer, mayonnaise, sennep, lidt citronsaft og karry sammen og smag dressingen til med salt og peber. Skær avocadokødet i tern og dryp dem godt med citronsaft. Rens peberfrugterne, skær dem i tynde strimler og halver tomaterne. Vend forsigtigt avocado, peberfrugt, tomat, rejer og hummerhaler sammen og anret det i 4 portionsskåle.
Dryp en skefuld dressingen henover hver og server resten ved siden af.
Server som forret med godt groft brød til.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften