Nulstil dit kodeord



×
×
Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace

Skindstegt filet af kuller med svampefrikassé og hønseglace

Opskriften er udviklet af:

Jacob Dahl Andersen
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    6
    6

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Fisk: Skindsiden ridses med en skarp kniv. Derved undgår man at fileten buer på midten under stegning, og man opnår derfor en mere sprød skindside. Steges i olie på en varm pande i ca. 3-5 min. Steges kun på skindsiden. Tag fileterne af blusset og lad dem hvile i yderligere 2 min. inden servering.

    Svampefrikassé: Svampene sauteres i lidt smør i en gryde til væden er fordampet. Tilsæt fløde og lad det koge ind til det får en cremet konsistens. Tilsæt finthakket skalotteløg og purløg og smag til med salt og peber (har man ikke lyst til fløde, kan retten sagtens laves med mælk eller bouillon).

    Hønseglace: Kom hønsefonden i en gryde og lad den reducere til det halve. Tilsæt hvidvin og lad det igen koge ind til det halve. Smag til med en smørklat, salt og peber. Lad det koge til det får en sirupsagtig konsistens.

    Server retten med en grøn salat og små kartofler med skræl.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

San Pellegrino

San Pellegrino har været en af verdens mest populære kildevand siden 1899.

San Pellegrino er en moderne og karakteristisk danskvand fra Ita...

Pris fra
69,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Olivenolie

Skagenfoods udvalgte ekstra jomfru olivenolie. Olivenolien er karakterfuld gylden og dufter let af tomatblade og nyslået græs. Smagen er fin og ren...

Pris fra
138,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse