Nulstil dit kodeord



×
×
Skindstegt hvilling på persillerodspuré med balsamicoglaserede rødløg og persillepesto

Skindstegt hvilling på persillerodspuré med balsamicoglaserede rødløg og persillepesto

Opskriften er udviklet af:

Christina Ovesen
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Bonusinfo:

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Allergener:

mælk

Fremgangsmåde

  • Pesto: Pluk bladene af persillen og kom dem i en foodprocessor sammen med mandler, parmesan, hvidløg, salt og peber. Hak det fint og tilsæt olien i en stråle til pestoen er cremet og ensartet.

    Puré: Skræl persillerødderne og skær dem i mindre stykker. Kog dem meget møre i letsaltet vand ca. 25 min. Dræn dem og purer med fløde og en skefuld smør i en foodprocessor. Juster konsistensen med mælken - puréen skal være blød og let flydende. Smag til med salt og peber.

    Løg: Pil løgene og skær dem i brede både. Sauter dem i en god skefuld smør til de er klare. Kom balsamico og sukker ved, krydr med salt og peber og lad løgene glasere langsomt til balsamicoen "klistrer" til løgene.

    Fisk: Rids skindet med en skarp kniv, krydr med salt og peber og steg fileterne på skindsiden i lidt smør til kødet er hvidt - de skal ikke vendes. Tag panden af varmen, læg låg på og lad fileterne hvile 2-3 min. inden de serveres.

    Server med råstegte kartofler og en sprød grøn salat til.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

JuleMåltidsKasser

Få alle råvarer til den perfekte juleaftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Vi har sammensat 2 komplette måltidskass...

Pris fra
899,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

JulefrokostPakken

Her er pakken med hjemmelavede specialiteter fra bla. Skagen Fiskerestaurant i Skagen der har lavet de lækre sild. Fiskefrikadellerne er vores egne kl...

Pris fra
539,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse