Nulstil dit kodeord



×
×
Skindstegt hvilling på persillerodspuré med balsamicoglaserede rødløg og persillepesto

Skindstegt hvilling på persillerodspuré med balsamicoglaserede rødløg og persillepesto

Opskriften er udviklet af:

Christina Ovesen
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Bonusinfo:

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Allergener:

mælk

Fremgangsmåde

  • Pesto: Pluk bladene af persillen og kom dem i en foodprocessor sammen med mandler, parmesan, hvidløg, salt og peber. Hak det fint og tilsæt olien i en stråle til pestoen er cremet og ensartet.

    Puré: Skræl persillerødderne og skær dem i mindre stykker. Kog dem meget møre i letsaltet vand ca. 25 min. Dræn dem og purer med fløde og en skefuld smør i en foodprocessor. Juster konsistensen med mælken - puréen skal være blød og let flydende. Smag til med salt og peber.

    Løg: Pil løgene og skær dem i brede både. Sauter dem i en god skefuld smør til de er klare. Kom balsamico og sukker ved, krydr med salt og peber og lad løgene glasere langsomt til balsamicoen "klistrer" til løgene.

    Fisk: Rids skindet med en skarp kniv, krydr med salt og peber og steg fileterne på skindsiden i lidt smør til kødet er hvidt - de skal ikke vendes. Tag panden af varmen, læg låg på og lad fileterne hvile 2-3 min. inden de serveres.

    Server med råstegte kartofler og en sprød grøn salat til.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Krabbekløer

Juhu, så er der igen friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Men det er dog stadig i små mængder. Helt friske krabbekløer direkte fra auk...

Pris fra
269,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Lakseside

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

Pris fra
219,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse