0
Skindstegt kulmule med appelsinglaserede gulerødder med feta og quinoa

Skindstegt kulmule med appelsinglaserede gulerødder med feta og quinoa

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 544 kcal

Fedt: 17,1g

Kulhydrat: 52,7g

Protein: 35,8g

Kostfibre: 15,4g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kulmulefilet med skindsalt
1 min.
Fisken

Krydr fisken med salt og læg til side.

quinoa
3 min.
Quinoaen

Kog quinoaen som angivet på pakken.

gulerødderpurløg1appelsin
5 min.
Gulerødderne

Vask og skræl gulerødderne og flæk dem i kvarte. Skyl ramsløget grundigt, afdryp for vand og hak den fint.

Varm en pande op ved middelvarme og steg gulerødderne i 1 spsk. olie pr. person. i 3 min. Tilsæt saften fra appelsinen og reducer saften, indtil den begynder at klistre til gulerødderne. Tilsæt quinoaen og ramsløget og smag til med salt.

olie
20 min.
Stegt Fisk

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i 3 min ved middelvarme. 

Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min på begge sider. 

Tag fisken af panden og lad den hvile. 

feta
25 min.
Anretning

Server fisken med gulerod/quinoasalaten og top med smuldret feta.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?