Næringsfordeling pr. person
Energi: 544 kcal
Fedt: 17,1g
Kulhydrat: 52,7g
Protein: 35,8g
Kostfibre: 15,4g
Krydr fisken med salt og læg til side.
Kog quinoaen som angivet på pakken.
Vask og skræl gulerødderne og flæk dem i kvarte. Skyl ramsløget grundigt, afdryp for vand og hak den fint.
Varm en pande op ved middelvarme og steg gulerødderne i 1 spsk. olie pr. person. i 3 min. Tilsæt saften fra appelsinen og reducer saften, indtil den begynder at klistre til gulerødderne. Tilsæt quinoaen og ramsløget og smag til med salt.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i 3 min ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min på begge sider.
Tag fisken af panden og lad den hvile.
Server fisken med gulerod/quinoasalaten og top med smuldret feta.
Kundekommentarer ()