Nulstil dit kodeord



×
×
Skindstegt kulmulefilet med blomkål, peberpuré og pasta

Skindstegt kulmulefilet med blomkål, peberpuré og pasta

Opskriften er udviklet af:

Skagenfood.dk
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    -
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Blomkål: Blomkålen rengøres, skylles og plukkes i små buketter ned i en skål eller et serveringsfad.

    Fisk: Rids skindsiden med en skarp kniv (dermed undgås at fileten buer på midten under stegningen, og skindsiden bliver mere sprød). Krydr den anden side med salt og peber og steg fileterne (kun på skindsiden) i olie på en varm pande i ca. 2 min (afhængig af tykkelse). Tag fileterne af blusset og lad dem hvile (tildækket) i 2 min. inden servering.

    Puré: Rens peberfrugterne og del dem i halve. Læg dem på en bageplade på bagepapir med skindsiden opad. Bag dem i en 200 grader varm ovn til skindet bliver mørkt/sort, så er skindet nemt at fjerne, når de er kølet lidt af. Pas på - de er meget varme, når de kommer ud af ovnen. Herefter blendes kødet fra peberfrugterne til en puré, som smages til med salt og peber og evt. en lille smule hønsefond.

    Pasta: Kog pastaen som anvist på emballagen.

    Fisken serveres sammen med blomkålen, puréen og den kogte pasta.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Frisk torskerogn

Frisk torskerogn fås desværre kun i en forholdsvis kort sæson, som kan strække sig indtil marts. Rognen er enten frisk dansk torskerogn eller MSC c...

Pris fra
189,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Stenbiderrogn, renset

Så er der tid til frisk stenbiderrogn - de første landinger er begyndt at dukke op på de danske fiskeauktioner. Men du skal være vaks ved havelågen, f...

Pris fra
229,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse