Nulstil dit kodeord



×

Skindstegt kulmulefilet med blomkål, peberpuré og pasta

Fremgangsmåde

Blomkål: Blomkålen rengøres, skylles og plukkes i små buketter ned i en skål eller et serveringsfad.

Fisk: Rids skindsiden med en skarp kniv (dermed undgås at fileten buer på midten under stegningen, og skindsiden bliver mere sprød). Krydr den anden side med salt og peber og steg fileterne (kun på skindsiden) i olie på en varm pande i ca. 2 min (afhængig af tykkelse). Tag fileterne af blusset og lad dem hvile (tildækket) i 2 min. inden servering.

Puré: Rens peberfrugterne og del dem i halve. Læg dem på en bageplade på bagepapir med skindsiden opad. Bag dem i en 200 grader varm ovn til skindet bliver mørkt/sort, så er skindet nemt at fjerne, når de er kølet lidt af. Pas på - de er meget varme, når de kommer ud af ovnen. Herefter blendes kødet fra peberfrugterne til en puré, som smages til med salt og peber og evt. en lille smule hønsefond.

Pasta: Kog pastaen som anvist på emballagen.

Fisken serveres sammen med blomkålen, puréen og den kogte pasta.

Ingredienser

pers.
  • 600 g kulmulefilet med skind
  • 1 stk blomkål
  • 3 stk røde peberfrugter
  • 300 g pasta (gerne fuldkorns)
  • · olivenolie
  • · hønsefond
  • · salt og peber

Tilføj kommentar

0kundekommentarer

Din bedømmelse

Angiv venligst en bedømmelse
Indsend bedømmelse