Nulstil dit kodeord



×
×
Skindstegt kulmulefilet med blomkål, peberpuré og pasta

Skindstegt kulmulefilet med blomkål, peberpuré og pasta

Opskriften er udviklet af:

Skagenfood.dk
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Blomkål: Blomkålen rengøres, skylles og plukkes i små buketter ned i en skål eller et serveringsfad.

    Fisk: Rids skindsiden med en skarp kniv (dermed undgås at fileten buer på midten under stegningen, og skindsiden bliver mere sprød). Krydr den anden side med salt og peber og steg fileterne (kun på skindsiden) i olie på en varm pande i ca. 2 min (afhængig af tykkelse). Tag fileterne af blusset og lad dem hvile (tildækket) i 2 min. inden servering.

    Puré: Rens peberfrugterne og del dem i halve. Læg dem på en bageplade på bagepapir med skindsiden opad. Bag dem i en 200 grader varm ovn til skindet bliver mørkt/sort, så er skindet nemt at fjerne, når de er kølet lidt af. Pas på - de er meget varme, når de kommer ud af ovnen. Herefter blendes kødet fra peberfrugterne til en puré, som smages til med salt og peber og evt. en lille smule hønsefond.

    Pasta: Kog pastaen som anvist på emballagen.

    Fisken serveres sammen med blomkålen, puréen og den kogte pasta.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Krabbekløer

Juhu, så er der igen friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Men det er dog stadig i små mængder. Helt friske krabbekløer direkte fra auk...

Pris fra
269,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Lakseside

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

Pris fra
219,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse