Løvstikkepesto:
3 stængler løvstikke
50 g grøn peberfrugt
20 g pinjekerner
1 fed hvidløg
15 g olie
citronsaft
salt og peber
Fisk: Varm en pande op med fedtstoffet, krydr fisken med salt og peber (på kødsiden) og steg fisken på skindsiden. Når den bliver mælkehvid i kødet, er den færdig.
Blomkål: Del blomkålen i buketter. Damp dem i letsaltet vand i et par minutter, så de er al dente.
Pesto: Rengør løvstikke og peberfrugt. Kom løvstikke, peberfrugt, pinjekerner, hvidløg og olie i en minihakker. Kør det til en jævn pesto. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Server fisken sammen med pestoen og den dampede blomkål.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kundekommentarer ()