0

Skindstegt kulmulefilet med persillepesto og dampet blomkål

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule, Mælk

Fremgangsmåde

Fisk: Varm en pande op med DDV plante, krydr fisken med salt og peber (på kødsiden) og steg fisken på skindsiden. Når den bliver mælkehvid i kødet, er den færdig.

Blomkål: Del blomkålen i buketter. Damp dem i letsaltet vand i et par minutter, så de er al dente.

Persillepesto: Rengør persille og peberfrugt. Kom persille, peberfrugt, pinjekerner, hvidløg og olie i en minihakker. Kør det til en jævn pesto. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Server fisken sammen med pestoen og den dampede blomkål.

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?