0
Skindstegt makrelfilet med marineret kartoffelsalat og basilikumdressing

Skindstegt makrelfilet med marineret kartoffelsalat og basilikumdressing

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Start med at koge kartoflerne eller brug evt. kartofler fra dagen før.

Fisk: Fileterne halveres og skindsiden ridses. Kom lidt olie på en meget hed pande og steg fileterne på skindsiden. Krydr med salt og peber. Fisken steges kun på skindsiden (i ca. 4-5 min.) til kødet er næsten helt gennemstegt. Tag fisken af panden og lad den hvile i ca. 3 min.

Kartoffelsalat: Kartoflerne skæres i tern. Tomaterne skæres i kvarte, kernerne fjernes og tomatkødet skæres i strimler. Rødløgene hakkes fint og blandes med de hele pinjekerner og halvdelen af basilikummen i en skål. Det hele vendes med olivenolien og krydres med salt og peber.

Basilikumdressing: Cremefraiche og resten af basilikummen blendes sammen med lidt salt og peber.

Server retten sammen med flutes.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?