Fisk: Skær fileterne i portionsstykker, rids dem på skindsiden med en skarp kniv og krydr med salt og peber. Steg fisken et par minutter på skindsiden i lidt olie på en varm pande. Skru ned for blusset og lad fisken stege videre (stadig på skindsiden) til kødet får en mælkehvid farve. Så er fisken klar til servering.
Tomater: Skær tomaterne i skiver, vend dem i rugmel og krydr med salt og peber. Steg dem på en pande i meget varm olie i ca. 1 minut på hver side.
Svampe: Soigner svampene og skær dem i mindre stykker. Sauter dem i lidt smør på en pande og smag til med salt og peber.
Pestosauce: Blend ½ dl olivenolie, frisk basilikum, hvidløg, pinjekerner og parmesanost.
Anret som vist på billedet.
Server sammen med små kartofler og en grøn salat.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften