Sæt en gryde med rigeligt, letsaltet vand i kog til pastaen. Der kan ofte spares tid ved at koge vandet i en elkoger først. Vent med at tilsætte pastaen.
Skræl gulerødderne. Skyl zucchinien, og skær enderne af. Riv grøntsagerne på et groft rivejern. Hak basilikummen groft.
Varm lidt olie og en lille klat smør på en pande. Krydr bøfferne med salt og peber. Når panden er godt varm, steges bøfferne gyldne i ca. 3 minutter på hver side. Pas på, de ikke får for meget, da de kan blive tørre ved overtilberedning.
Kog i mellemtiden pastaen som anvist på pakken. Dræn vandet fra, og hold pastaen varm.
Når bøfferne er færdige, tages de af panden. Hæld lidt ekstra olie på panden. Lynsteg grøntsager, basilikum og coleslawkrydderi i 1-2 minutter.
Bland pastaen i grøntsagerne og varm retten igennem i 30 sekunder. Halvér citronen, og smag retten til med citronsaft og peber.
Server straks som vist på billedet.
Coleslaw krydderi indeholder: Sellerirod, 50%, spidskommen 25%, havsalt 25%
Kundekommentarer ()