Rens alle grøntsagerne. Snit savoykålen i tynde strimler, skær rødløgene i tynde både og hak hvidløgene fint. Snit gulerødderne i tynde skiver med et skråt snit, halver squashen og skær også dem i tynde skiver.
Nudler og kål: Bring en grydefuld vand i kog med salt og tilsæt nudler og kål. Lad det simre i 2-3 min. og dryp godt af.
Kød: Varm lidt olie godt op i en wok og tilsæt halvdelen af karrypastaen. Rist til det begynder at dufte kraftigt. Tilsæt kødet, lynsteg det i 2 min. og tag kødet op.
Grøntsager: Gentag med olie og karrypasta. Tilsæt gulerødder og rødløg. Rist dem i 2 min. og tilsæt derefter squash og hvidløg. Rist i yderligere 2-3 min.
Rør kokosmælken sammen med 2 dl vand og 1 spsk. maizena.
Samling: Bland kødet sammen med grøntsagerne, hæld kokosmælken i wokken og lad den koge op til saucen tykner let. Vend nudler og kål i og smag til med salt og peber.
Drys med friskhakket koriander lige før servering.
Server sammen med en sprød grøn salat og naanbrød.
Kommentarer og forslag til opskriften