0

Skinkekød i kokosmælk med savoykål, grøntsager og nudler tilberedt i wok

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rens alle grøntsagerne. Snit savoykålen i tynde strimler, skær rødløgene i tynde både og hak hvidløgene fint. Snit gulerødderne i tynde skiver med et skråt snit, halver squashen og skær også dem i tynde skiver.

Nudler og kål: Bring en grydefuld vand i kog med salt og tilsæt nudler og kål. Lad det simre i 2-3 min. og dryp godt af.

Kød: Varm lidt olie godt op i en wok og tilsæt halvdelen af karrypastaen. Rist til det begynder at dufte kraftigt. Tilsæt kødet, lynsteg det i 2 min. og tag kødet op.

Grøntsager: Gentag med olie og karrypasta. Tilsæt gulerødder og rødløg. Rist dem i 2 min. og tilsæt derefter squash og hvidløg. Rist i yderligere 2-3 min.

Rør kokosmælken sammen med 2 dl vand og 1 spsk. maizena.

Samling: Bland kødet sammen med grøntsagerne, hæld kokosmælken i wokken og lad den koge op til saucen tykner let. Vend nudler og kål i og smag til med salt og peber.

Drys med friskhakket koriander lige før servering.

Server sammen med en sprød grøn salat og naanbrød.

Kommentarer og forslag til opskriften