0

Skinkemignon i gryde med rosmarin, skalotteløg og blommer

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Gryde: Brun kødet på alle sider i lidt olie i en stegegryde. Pil imens skalotteløg og hvidløg. Kom rosmarin, hele skalotteløg, hele hvidløgsfed, laurbærblade og bouillon ved, krydr med salt og peber og læg låg på. Lad det simre ca. 20 min. til kødet føles fast ved et let tryk. Rens imens blommerne, fjern stenene og skær blommekødet i både. Tag kødet op af gryden og dæk det til. Kom blommerne i gryden, jævn med lidt maizena og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber. Skær stegen i skiver lige inden servering.

Rødder: Skrub eller skræl persillerødderne og skær dem i ensartede både på langs. Vend dem med olie, salt og peber og bag rødderne ved 200 grader i ca. 20 min. til de er møre og let gyldne.

Kartofler: Skrub kartoflerne og kog dem møre i velsaltet vand.

Server godt groft brød til retten.

Kommentarer og forslag til opskriften