Dup mignonen tør, krydr den med salt og friskkværnet peber og gnid det godt ind i stegen. Læg stegen i en lille bradepande, dæk til med film og lad den trække i 20 min. ved stuetemperatur. Stik et stegetermometer i stegen, dryp generøst med olie og sæt den i en 175 grader varm ovn i 25-30 min. til centrumtemperaturen når 60 grader.
Pil imens rødløgene og skær hvert løg i 6 både. Del pærerne i kvarte og fjern stilk og kernehus. Pluk rosmarinen og hak den groft.
Tag fadet ud af ovnen og skru ovnen op til 225 grader. Tag mignonen op af bradepanden, læg den på et skærebræt og lad den hvile tildækket i 10-15 min.
Læg rødløg, pærer, rosmarin (gem lidt til pynt) og lidt olie i bradepanden, ryst det godt sammen og sæt det i den varme ovn i 10-15 min. til løg og pærer tager god farve. Læg klumper af blå ost oven på og bag videre til osten er smeltet.
Skær imens mignonen i ½ cm tykke skiver. Tag bradepanden ud af ovnen og anret kødet oven på de varme løg, pærer og ost. Dryp med flydende honning, drys med lidt rosmarin og server straks!
Server sammen med små hele bagte kartofler, en sprød grøn salat og fx en bearnaisesauce.
Kundekommentarer ()