Kød: Pil løgene og skær dem i kvarte. Rens fennikel og julesalater og skær dem i både. Vend begge dele med lidt olie, salt, peber og kom dem i et ildfast fad.
Forbag grøntsagerne ved 220°C i 10 min. Hak imens rosmarinbladene fint og rør dem med revet skal og saft af hele citronen, presset hvidløg, lidt olivenolie og godt med salt og peber. Gnid skinkemignonen grundigt ind i blandingen og læg den ovenpå de forbagte grøntsager. Sæt igen fadet i ovnen og steg kød og grøntsager i 15-20 min. eller til centrumtemperaturen på kødet er 57°C.
Tag fadet ud, dæk det til med stanniol og lad det hele hvile 10 min. Skær stegen i ½ cm tykke skiver og anret dem ovenpå grøntsagerne.
Kartofler: Skrub kartoflerne og kog dem møre i velsaltet vand. Giv koldt smør til.
Tomatsalat: Skær tomaterne i skiver, anret dem i et lavt fad og krydr med salt og peber. Snit forårsløgene fint og drys dem over tomaterne. Dryp med olivenolie og balsamico. Drys sesamfrø over og lad salaten marinere 10 min. inden servering.
Kommentarer og forslag til opskriften