0
Skinkeschnitzel med spaghetti & svampesovs
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Pastaretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

skinkeschnitzelrasp
1 min.
Schnitzel

Krydr hver schnitzel med salt og peber på begge sider. Vend dem først i mel, herefter i et sammenpisket æg (har du ikke et æg, så brug lidt mælk eller fløde) og til sidst i rasp. Sørg for at trykke raspen godt fast i kødet.

Steg kødstykkerne på en medium varm pande i halvt neutral olie/halvt smør, til de er gyldne og sprøde. Det tager ca. 2-3 min. på hver side. Krydr gerne igen med salt og peber.

svampe sovs
5 min.
Svampe sovs

Kog sovsen op i en gryde.

spaghettipecorino romano
10 min.
Pasta

Kom pastaen i rigeligt, godt saltet og spilkogende vand (vandet skal smage salt som havvand) med et par teskefulde olivenolie, og lad den koge efter angivelsen på pakken. Hæld vandet fra, og lad pastaen dryppe godt af i et dørslag. Vend den med svampe sovsen og lidt revet pecorino, og smag til med salt og peber.

pecorino romano
25 min.
Anretning

Som vist på billedet med schnitzlerne oven på pastaen. Riv gerne ekstra pecorino over ved bordet.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?