Schnitzler: Dup schnitzlerne tørre, krydr med lidt salt og peber og læg en skive skinke og en skive ost på den ene halvdel af hver. Fold den anden halvdel henover og fæstn evt. med en tandstik. Vend ”pakkerne” i æg og dernæst i rasp rørt med salt og peber. Giv dem lov til at trække i 20 min. før de steges gyldne på begge sider i smør.
Tomatsalat: Del tomaterne, snit forårsløgene i tynde skiver og hak 1 fed hvidløg meget fint. Fordel grøntsagerne i et ildfast fad og drys med salt og peber. Pisk hvidvinseddike, olie og dijonsennep godt sammen og hæld det over. Bag salaten i en 175 grader varm ovn i 10-15 min. og server den lun.
Hvidløgssauce: Pil 200 g hvidløg og kog dem i fløde og mælk ved svag varme til de begynder at koge ud. Hæld det hele i en blender og kør det til en glat sauce. Hæld det tilbage i gryden, tilsæt bouillon og kog det godt igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber og jævn evt. med maizena.
Server retten sammen med dampede haricot verts og godt groft brød.
Husk: Bønner skal koge i letsaltet vand i ca. 5-7 minutter. Køl ned i isvand inden brug.
Kommentarer og forslag til opskriften