0

Skinkeschnitzler med fyldig bulgursalat og agurk i tahinyoghurt

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Tahinyoghurt: Skræl agurken, flæk den på langs og skrab kernerne ud. Skær agurken i fine små tern og kom dem i en skål. Tilsæt yoghurt, 1 spsk. tahin, presset hvidløg, salt og peber og smag til med citronsaft og tahin.

Bulgursalat: Kom bulguren i en skål, hæld 4 dl kogende vand over og lad det trække 20 min. Skær cherrytomaterne og den tørrede frugt i små tern og hak persille- og myntebladene groft. Rør citronsaft og olie i bulguren, kom tomater og krydderurter ved og smag til med salt og peber. Vend smuldret feta i med hurtige tag og anret salaten i en bunke på et fladt fad. Lav et "krater" i midten af salaten og kom tahinyoghurten i lige inden servering.

Schnitzler: Vend schnitzlerne i mel og krydr med salt og peber. Steg schnitzlerne gyldne og møre i smør (3-4 min. på hver side afhængig af tykkelse).

Giv godt brød og evt. en sprød grøn salat til.

Kommentarer og forslag til opskriften