0

Skorzonerrodsfritter med forårsløg og timian (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Æg, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Skræl skorzonerrødderne og riv dem groft. Snit forårsløgene, hak hvidløgene fint og sauter begge dele på panden i smørret uden at de tager farve. Kom de revne rødder ved, krydr med salt og peber og sauter videre til de er blevet bløde, 10-15 min. Kom pandens indhold i en skål og lad det køle af 5 min. Rør æg, rasp, mel, timian, lidt salt og peber i og lad ”farsen” hvile 10 min. Form den til 12 bøffer og friter dem gyldne og møre på begge sider i olie på panden. Dryp af på køkkenrulle og drys med et nip salt. Server som de er dryppet med lidt citronsaft og cremefraichedip til – eller giv dem som tilbehør til fx bagt laks, helstegt svinemørbrad mv

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?