Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.
Blend peberfrugt, curry paste, kokosmælk og hvidløget i en blender eller med stavblender, indtil det bliver en homogen cremet masse.
Overfør cremen til en gryde, og lad den simre i ca. 10 min.
Skær aubergine og løg i mundrette stykker, og lad dem simre med karrysovsen.
Smag sovsen til med fiskesauce og sukker.
Tilsæt fisken, og lad den tilberede med et par minutter, indtil den begynder at flage.
Servér karryretten med spelt, og top med ristede løg.
Kundekommentarer ()