0
Rødspætte i rød karrysovs med ristede løg og aubergine

Rødspætte i rød karrysovs med ristede løg og aubergine

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

speltkerner
1 min.
Kog spelten

Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.

rød peberfrugtrød curry pastekokosmælkhvidløg
3 min.
Lav sovsen

Blend peberfrugt, curry paste, kokosmælk og hvidløget i en blender eller med stavblender, indtil det bliver en homogen cremet masse.

Overfør cremen til en gryde, og lad den simre i ca. 10 min.

aubergineløg
15 min.
Skær grøntsagerne

Skær aubergine og løg i mundrette stykker, og lad dem simre med karrysovsen.

rødspættefilet
25 min.
Smag sovsen til

Smag sovsen til med fiskesauce og sukker.

Tilsæt fisken, og lad den tilberede med et par minutter, indtil den begynder at flage.

30 min.
Anretning

Servér karryretten med spelt, og top med ristede løg.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
572 kcal
Fedt:
28,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
21,5 g
Kulhydrat:
47,9 g
heraf sukkerarter:
12 g
Kostfibre:
6,6 g
Protein:
29,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?