0

Skrubbefilet med jordskokkemos og dampet spinat

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Jordskokkemos: Skræl jordskokkerne og kog dem helt møre. Mos jordskokkerne og rør dem sammen med ægget. Krydr med salt og peber.

Spinat: Damp spinaten kort til den kun lige er faldet sammen. Krydr med salt og peber og tryk væden fra.

Samling: Læg spinaten i et lille, ovnfast fad og læg fisken oven på. Fordel jordskokkemosen henover fisken og hæld olie og lidt citronsaft over. Bag retten i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter til overfladen er gylden og fisken er bagt.

Server retten med en citronskive og dild.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?