0

Skrubbefilet med pistacie-rodfrugter

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Vend fisken i rugmelet og krydr med salt og peber. Varm fedtstoffet op på en pande og steg fisken i ca. 3 minutter på hver side.

Rodfrugter: Striml alle grønsagerne og hvidløget meget tyndt. Skær dem i minitern og hak pistacienødderne.Varm olie op på en pande og steg grønsager, hvidløg, nødder og fennikelfrø. Tilsæt eddiken og krydr med salt og peber.

Dip: Mos avokadoen med yoghurt og lidt citronsaft og krydr med salt og peber.

Anret rodfrugterne på en tallerken med den stegte fisk ovenpå og top med avokadomosen.

Pynt med hakket persille.

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?