0

Små butterdejspakker med spinat, champignoner, chili og pinjekerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Æg

Fremgangsmåde

Trim forårsløgene, pil hvidløgene og snit begge dele i tynde skiver. Skyl spinaten grundigt, fjern grove stilke og slyng bladene tørre. Rens champignonerne, skær dem i skiver og rist dem i lidt olie på panden til de begynder at tage lidt farve. Kom løg og hvidløg ved og sauter videre 1-2 min. Vend spinaten i og rist den med til væden er fordampet.

Kom det hele i en skål, vend pinjekerner og gerne basilikumblade i og lad det køle lidt af.

Rul imens butterdejspladen ud og del den i kvadrater på 10x10 cm. Rør mascarpone og chiliflager i spinatblandingen og smag til med salt og peber. Fordel blandingen på midten af butterdejsfirkanterne, pensl med lidt æg rundt i kanten og luk dem sammen diagonalt, så der dannes små trekanter. Tryk kanterne godt til og læg dem på en bageplade. Pensl overfladen med æg og bag pakkerne ved 175 grader i ca. 15 min. til de er gyldne og sprøde. Server lune som velkomstsnack eller brug dem i madpakken.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?