0

Små butterdejstrekanter med grøntsager, feta og sesam (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Æg, Gluten, Sesam

Fremgangsmåde

Skær de rensede snackpebre og squashen i små tern og hak løg (med top) og hvidløg fint. Sauter grøntsagerne på panden i lidt olie til væden er fordampet. Smag til med salt og peber, vend pinjekernerne i og lad blandingen køle lidt af. Rul butterdejspladerne ud til 2 mm tykkelse, og del den i kvadrater på 10 x 10 cm. Smuldr fetaen ned i grøntsagerne, tilsæt 2 æg og bland godt. Fordel blandingen på midten af butterdejsfirkanterne. Fold diagonalt, så der dannes små trekanter, dup med sammenpisket æg i kanten, og luk dem ved at trykke siderne sammen med en gaffel. Pensl med lidt æg på toppen, drys med sesam og bag dem ved 175 grader i 10-15 min. Server lune som snack, let frokost med en fyldig salat til eller brug dem i madpakken.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?