0

Små hurtige pæretærter med butterdej og kanel (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Mælk, Æg

Fremgangsmåde

Rul butterdejen lidt ud og udstik 4 cirkler på størrelse med en underkop. Rids forsigtigt en cirkel ca. 1 cm inde på hver bund – det danner en flot kant på tærten. Pensl kanten let med æg. Skræl pærerne, del dem i halve og fjern kernehuset. Snit dem i tynde skiver på langs og fordel dem dekorativt på butterdejsbundene – indenfor ridset vel at mærke. Rør kanel og sukker sammen, drys det over pærerne og fordel små smørterninger på tærterne. Bag dem ved 185 grader i ca. 20 min. til de er gyldne og lækre. Serveres lune med en god vanilleis, cremefraiche eller kold flødeskum.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?