0

Små tærter med majs, porrer og parmaskinke (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim majskolberne for blade og tråde og skær kernerne fra kolberne med en skarp kniv. Snit porrerne i tynde skiver, skyl dem godt og hak hvidløget fint. Sauter porrerne bløde og møre i smørret. Kom majs og hvidløg ved 2 min. og smag til med salt og peber. Udstik dejen i små cirkler, så de passer til 12 små linseforme - dejen må gerne stikke lidt op over kanten - fordel majs, porrer og hvidløg i formene. Pisk æg, mælk, cremefraiche, salt og peber sammen og fordel det i tærterne. Top hver tærte med ½ skive parmaskinke, en semitørret tomat og et drys oregano. Bag dem ved 200 grader i ca. 20 min. til de er faste og overfladen gylden. Server fx som snacks, til natmad, til kød eller som en lille forret anrettet på salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?