0

Smørglaserede skorzonerrødder med citron og forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl skorzonerrødderne under rindende vand, del dem på midten og læg dem i ét lag i en sauterpande. Skær ½ citron i skiver, læg dem ved og hæld hønsefonden over. Læg låg på panden, kog op og lad rødderne simre 20-30 min. til de lige er møre. Tag låget af, fjern citronskiverne, skru op for varmen og lad fonden koge helt ind om rødderne - der skal ikke være mere end ½-1 dl fond tilbage. Snit forårsløgene i tynde skiver. Kom smør og forårsløg på panden, sauter videre 1-2 min. og ryst godt, så alle rødderne er dækket. Smag til med citronsaft, lidt salt og et godt kværn peber og server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?