0

Smørristede hvide asparges på stuvet spinat (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl hver asparges fra lige under hovedet og hele vejen ned til roden med en kartoffelskræller, og bræk efterfølgende den træede ende af. Skyl spinaten grundigt. Smelt 1 tsk. smør i en dyb pande og sauter spinaten deri til den er faldet sammen og væden næsten fordampet. Rør fløde og maizena sammen og kom det på panden. Lad stuvningen simre ca. 5 min. til konsistensen er let cremet og smag til med salt og peber. Rist imens aspargeserne gyldne og møre i resten af smørret og krydr med salt og peber. Server aspargeserne anrettet ovenpå spinaten i et fladt fad. Giv fx røget laks eller ørred til eller server som tilbehør til stegt fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften