0

Smørristede rosenkål og æbler med karry og klementinsaft (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens rosenkålene og halver dem (igennem stokken). Skær æblerne i mellemstore tern. Smelt smørret ved god varme og tilsæt karryen. Kom rosenkålene ved, krydr med salt og peber og rist dem med 3 min. Pres klementinsaften over, skru ned til middelvarme og sauter videre i ca. 5 min. til kålene er knapt møre. Tilsæt æbleternene og rist yderligere 1-2 min. Smag til og server straks til gris, vildt, lam eller okse.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?