0

Smørristet romanescoblomkål med forårsløg, mandelflager og lyse rosiner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del blomkålen i fine mundrette buketter. Damp dem i en smule letsaltet vand i 3-4 min. til de lige er møre og køl dem af i iskoldt vand for at stoppe kogeprocessen. Trim forårsløget og snit det i tynde skiver. Rist mandelflagerne let gyldne på en tør pande og køl dem af på køkkenrulle. Kom smørret på panden og lad det bruse af. Rist forårsløg og blomkålsbuketter i smørret 3-4 min. til det begynder at tage farve. Tag panden af varmen, vend rosiner, halvdelen af mandelflagerne og citronsaft i og smag til med salt og peber. Anret i en flot skål og drys med resten mandelflagerne. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?