0

Smørsauteret spidskål med forårsløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim kålen, flæk det på langs og fjern stokken. Snit bladene i 3 mm tynde strimler og skyl dem grundigt.

Rens forårsløget og snit det i helt tynde skiver. Damp kålen over letsaltet vand til den er mør med bid, 2-3 min.

Smelt smørret på panden og lad det lige bruse op. Kom løgene ved og sauter dem til de er bløde - de skal ikke tage farve! Kom den drænede kål ved, krydr med salt og peber og vend evt. finthakket dild i. Smag til og server straks til fisk, gris, lam eller kalv.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?