Skær blomkålen i mellemstore buketter. Fjern de grove ribber på toscanakålen og skær bladene i 1 cm brede strimler. Smelt smørret på en pande og kom blomkålen ved. Lad dem riste til de er let nøddebrune før der røres rundt. Vend toscanakålen i, rist videre 1-2 min. og kom grøntsagerne op i en skål - de skal være "rå" visse steder. Skær æblerne i små tern og vend dem i den varme kål sammen med kapers, olie, lidt citronsaft, salt, peber og evt. krydderurter. Lad det trække et øjeblik, smag til med citronsaft og server som tilbehør til hvid fisk, fjerkræ eller gris.
En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia
Kundekommentarer ()