0

Snackgulerødder og broccoli i sprød tempura (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del broccolien i ensartede buketter, Ø 2-3 cm. Skrub gulerødderne og flæk dem i kvarte på langs. Sæt en lille gryde med olien over ved god varme. Pisk æggehvide, vand og vin sammen i en skål. Rør hvede- og rismel sammen og drys det i skålen under piskning. Dejen skal bruges umiddelbart efter fremstilling! Dyp broccoli og gulerødder i dejen en ad gangen og kom dem i direkte den hede olie - 6-12 stykker ad gangen afhængigt af gryden størrelse. Lad dem dybstege til de er møre, sprøde og svagt gyldne. Server straks med lidt soja til dyp til fx wokretter, stegt kød eller fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?