0
Sød og sprød ørred
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Quinoaen sættes over i gryde med vand. Bring vandet i kog og lad det småkoge i 10 min. Hæld vandet fra og lad quinoaen dampe af. Skræl gulerødder og æbler og riv dem på et madolinjern (i tynde stave). Læg dem i en skål og rør gulerødder og quinoa i.

Fisk: Læg fisken i en frysepose sammen med sesamfrøene og gnid sesamfrøene ind på begge sider af fisken. Steg fisken i olivenolie på en varm pande og krydr med salt.

Info om quinoa: Et frø med stort potentiale. En kilde til fiber og proteiner og et godt og velsmagende alternativ til ris, bulgur, pasta eller kartofler. Indeholder super sunde omega 3 fedtsyrer. For indianerne betyder Quinoa "Moder korn". Planten stammer fra Andesbjergene og kan købes i Danmark i både hvide, røde og sorte.

Del

Kommentarer og forslag til opskriften