0
Kogte Skagen-jomfruhummere med cocktaildressing og aioli

Kogte Skagen-jomfruhummere med cocktaildressing og aioli

Hovedingrediens:
Skaldyr
Tilberedningstid:
10 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Jomfruhummere, Æg, Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Kogte jomfruhummere
1 min.

Kom de kogte jomfruhummere på et pænt fad

Cocktail dressingaïoli
2 min.

Anret dressingerne i skåle

3 min.

Pynt evt. med dild og citron

5 min.

Bag eller lun noget godt brød

Bonusinfo

Nyklassikeren Ølandshvedebolle, som vi har valgt som vores "husbrød" er blandet med ristet hvedeflager og fuldkornssurdej og fermenteret i op til 24 timer, dette giver en utrolig dejlig krumme med den genkendelige dybe kornsmag.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?