0
Kogte Skagen-jomfruhummere med cocktaildressing og aioli

Kogte Skagen-jomfruhummere med cocktaildressing og aioli

Hovedingrediens:
Skaldyr
Tilberedningstid:
10 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Kogte jomfruhummere
1 min.

Kom de kogte jomfruhummere på et pænt fad

Cocktail dressingaïoli
2 min.

Anret dressingerne i skåle

3 min.

Pynt evt. med dild og citron

5 min.

Bag eller lun noget godt brød

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?