Salat: Kom nudlerne i en skål, overhæld med kogende hønsefond og lad dem trække 10-15 min. - afhængigt af type – til de er møre med bid. Afdryp dem godt og lad dem køle af. Skræl gulerødderne og lav lange tændstiktynde strimler af gulerod og squash. Skræl mangoerne, skær kødet fra stenene og snit det i tynde skiver. Skær sukkerærterne i tynde og meget skrå skiver og snit løget i tynde både. Pisk presset hvidløg, chilipasta, saft af 2 limes, honning, sesamolie og 2 spsk. olie sammen. Smag til med fish sauce og peber – den skal være både sur og stærk - og vend gulerod, squash, sukkerærter, rødløg og mango deri. Skyl spinaten og slyng den tør. Pluk korianderen og hak den groft. Vend nudler, spinat og halvdelen af korianderen sammen med grøntsagerne lige inden servering og smag til en sidste gang. Anret salaten på et stort fladt fad, drys med resterende koriander og cashewnødder og top med 4 kvarte limebåde.
Bøffer: Tag kødet ud 30 min. inden tilberedning. Dup bøfferne tørre og pensl dem på begge sider med et tyndt lag soja. Lad dem hvile 2 min., giv dem et nyt lag og lad dem igen hvile 2 min. Pensl til sidst med et tyndt lag olie og krydr med lidt friskkværnet peber. Varm grillpanden godt op og grill bøfferne ca. 2 min. på hver side – de skal have en god stegeskorpe, men helst være røde indeni! Tag dem af panden, lad dem hvile 10 min. og skær dem i tykke skrå skiver ved servering.
Server med masser af sprødt lyst brød til.
Kundekommentarer ()