0
Sommerminestrone med ventreche, snitbønner og persille

Sommerminestrone med ventreche, snitbønner og persille

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Allergener:
Hvedemel

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

ventrèche
1 min.
Steg ventreche

Varm en gryde op ved middelhøj varme.

Skær ventreche i små tern, og steg det i 1 tsk. olie, indtil det får lidt farve.

løggulerødder med topGrønne snitbønner (flade/brede bønner)
5 min.
Forbered grøntsagerne

Skær løget og gulerødderne i mundrette stykker. Tilsæt det til kødet, og steg ved jævnlig omrøring, indtil det bliver gyldent.

Kog de grønne bønner i saltet vand i min. 5-7 min., og lad dem dampe af i en sigte.

tomatpurégrøntsagsbouillonhvide bønner
15 min.
Rør minestronen

Dræn de hvide bønner for vand, og kom dem i gryden med grøntsagerne. Dæk fyldet med vand, og tilsæt tomatpuréen, bouillonen og pastaen.

Lad det simre, indtil pastaen er kogt færdigt, og tilsæt mere vand, hvis det bliver for tykt.

persille
20 min.
Hak persillen

Hak persillen og snitbønnerne groft.

30 min.
Anretning

Smag suppen til med salt og peber, og tilsæt persillen og snitbønnerne.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Ventrèche er tørsaltet, lufttørret og modnet svinebryst krydret med peber. Det har en delikat, let saltet og pebret smag med en dyb bund af umami. I modsætning til fx dansk bacon er ventrèche ikke røget. 

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.