0
Sedanini med laks, citron og grønne bønner

Sedanini med laks, citron og grønne bønner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

grønne bønner
1 min.
Kog bønnerne

Sæt en gryde med saltet vand over at koge. Kog bønnerne i 5 min. og sigt vand fra.

løghvidløg
5 min.
Hak løget

Hak løgene og hvidløget fint og overfør til en gryde med 1 spsk. olie pr. person. Varm op ved middel varme og stege løgene i ca. 5 min., indtil løgene er gyldne.

sedanini, 50% Fuldkorn
10 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

fløde 9%
15 min.
Rør sovsen

Skru helt ned for varmen på løgene og hæld fløden i og bønnerne i.

ASC laks uden skind
20 min.
Skær fisken

Skær fisken i mundrette stykker og krydr med salt. Kom fisken og pastaen i gryden og vend det godt rundt. Sluk for varmen, kom låg på gryden og lad det hvile 5 min. før servering. Smag retten til med salt og peber.

citron
30 min.
Anretning

Fordel pastaretten i skåle og top med citronsaft.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

 

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Entroterra SpA)

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?