0

Sommerrødkål med rødløg, cashewnødder, sesam og orientalsk dressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Soja, Sennep, Fisk, Selleri

Fremgangsmåde

Skær rødkålen i kvarte, fjern stok og grove yderblade og snit bladene i fine tynde strimler. Snit løget i fine tynde både og vend det hele løst sammen med grofthakkede cashewnødder, sesamfrø, en smule olie og gerne grofthakket koriander. Anret salaten i en flot skål og drys med lidt ekstra sesamfrø. Kom peanutbutter, farin, chilisauce, citronsaft, soja, olie og ¾ dl vand i et højt glas og blend det sammen med stavblenderen. Juster evt. konsistensen med mere vand og smag til. Server dressingen i en skål ved siden af salaten og giv det hele til fx stegte nudler med kylling, en krydret frikadelle eller grillet svinemørbrad.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?