0
Soyamarinerede svinekoteletter med ærter og majs

Soyamarinerede svinekoteletter med ærter og majs

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kotelet af gristamari/soyahvidløg
1 min.
Marinér kødet

Riv hvidløget på den fine side af et rivejern, overfør det til et fad, og rør det sammen med soyaen.

Tilsæt kødet, og vend det godt rundt i marinaden. Lad det stå til senere.

speltkerner
5 min.
Kog spelten

Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.

majs
10 min.
Steg majsen

Skær kernerne fra kolben på majsen.

Varm en pande op ved høj varme, og steg majskernerne i 1/2 tsk. olie pr. person, indtil de får godt med farve.

Overfør kernerne til en stor skål.

ærter, frost
15 min.
Tilsæt ærterne

Tilsæt ærterne til majsen. Kom den kogte spelt i lige før servering, vend godt rundt, og smag til med salt og peber.

20 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved middelhøj varme. 

Steg kødet i 1/2 tsk. olie pr. person i ca. 4 min. på hver side, indtil det har fået godt med farve og lige netop er gennemstegt. 

Tag kødet af panden, og hæld marinaden i panden. Tilsæt 1/4 tsk. sukker pr. person, og lad sovsen reducere, så den begynder at blive tyk.

Skær kødet i skiver, og hæld sovsen henover.

creme frisk 9%Skagen Secret krydderi
25 min.
Krydr creme frisken

Hæld creme frisken i en skål, krydr med krydderiblandingen, og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér kødet med speltsalaten og creme frisk dressingen.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
599 kcal
Fedt:
25,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
8 g
Kulhydrat:
51,8 g
heraf sukkerarter:
7 g
Kostfibre:
11,7 g
Protein:
34,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?