Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Riv hvidløget på den fine side af et rivejern, overfør det til et fad, og rør det sammen med soyaen.
Tilsæt kødet, og vend det godt rundt i marinaden. Lad det stå til senere.
Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.
Skær kernerne fra kolben på majsen.
Varm en pande op ved høj varme, og steg majskernerne i 1/2 tsk. olie pr. person, indtil de får godt med farve.
Overfør kernerne til en stor skål.
Tilsæt ærterne til majsen. Kom den kogte spelt i lige før servering, vend godt rundt, og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Steg kødet i 1/2 tsk. olie pr. person i ca. 4 min. på hver side, indtil det har fået godt med farve og lige netop er gennemstegt.
Tag kødet af panden, og hæld marinaden i panden. Tilsæt 1/4 tsk. sukker pr. person, og lad sovsen reducere, så den begynder at blive tyk.
Skær kødet i skiver, og hæld sovsen henover.
Hæld creme frisken i en skål, krydr med krydderiblandingen, og smag til med salt og peber.
Servér kødet med speltsalaten og creme frisk dressingen.
Kundekommentarer ()