Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft.
Riv hvidløget ned i en skål, og tilsæt soya saucen.
Skær kødet i ca. 3 cm tykke skiver, og vend med soyamarinaden. Gem til senere.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær tynde skiver af halvdelen af rødbederne med en tyndskræller.
Flæk resten af rødbederne i kvarte og spred ud på bagepladen. Vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt. Bag bederne i ca. 15 min., indtil de er blevet møre.
Rist kernerne på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem til senere.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet på skæresiderne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min., indtil de lige netop er gennemstegte.
Skær appelsinen i mundrette stykker, kom dem i en stor skål, og bland med misoen.
Dræn kikærterne for væde, og tilsæt dem til appelsinen sammen med rødbedeskiverne og de bagte rødbeder.
Vend godt rundt, og smag til med salt og peber. Anret på et fad, og top med de ristede sesamfrø.
Servér kødet med salaten.
Miso
- umamibomben der kan peppe enhver ret op!
Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.
Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.
Kommentarer og forslag til opskriften