0

Spæd salat med friske majs, løgtoppe, peberfrugt og cremet avokadodressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Befri majsen for blade og ”hår” og kog den mør i letsaltet vand i 6 min. Køl af under koldt vand og skær kernerne af kolben med en skarp kniv. Trim løgtoppene og snit dem i tynde skiver. Rens peberfrugten og snit dem i små tern eller tynde strimler. Skyl salaten og slyng den tør. Anret salat, majs, peberfrugt og løgtop flot på et fladt fad. Befri avokadoen for skal og sten og kom kødet i en blender sammen med citronsaft, presset hvidløg, cremefraiche, salt og peber. Kør det sammen til en helt glat creme og smag til. Dryp dressingen over salaten, drys med nigellafrø og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Nigellafrø  der er små sorte frø er en almindelig ingrediens i Mellemøsten og Indien. De er let bitre og pebrede i smagen, og kan steges før brug for at forstærke smagen. Nigellafrø kendes også som 'jomfru i det grønne'.Nigella bruges undertiden i garam masala eller mildere retter som for eksempel kormas. I Mellemøsten og Indien tilsættes nigellafrø gerne til en brøddej før bagning.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?