0

Spæde grønne salater med blodappelsin, avokado, peberfrugt, feta og krydret vinaigrette (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær skallen af appelsinerne med en skarp kniv og befri fileterne ved at skær ind langs lamellerne. Pres saften af "skroget" og pisk den sammen med eddike, honning, koriander, paprika, olie, et nip salt og friskkværnet peber. Smag dressingen til og lad den trække 10 min. Skær den rensede peberfrugt i fine små tern og hak løget fint. Halver avokadoen, fjern skal og sten og skær kødet i tynde både. Skyl salaten, slyng den tør og bred den ud på et fladt fad. Fordel appelsin og avokado ovenpå, smuldr fetaen henover og drys med peberfrugt og rødløg. Dryp dressingen over lige inden servering og giv til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?