0
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Pastaretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

spaghetti
1 min.
Kog spaghetti

Kog spaghettien i vand med salt efter anvisning på pakken.

2 min.
Bacon

Kom bacon i en beholder, og sæt den i airfryer kurven. 

Indstil airfryeren på 200 grader, og giv baconen 8 minutter. Beholderen skal være høj nok til også at rumme fløde.

Skær forårsløgene i skiver og tilsæt dem til beholderen. Indstil airfryeren på 180 grader og giv retten 3 minutter.

fløde 38% (piskefløde)parmigiano reggiano (Parmesan)babyspinatsort peber
10 min.
Fortsæt retten

Tilsæt fløde, 3/4 af parmesanen og al spinaten, og rør det hele godt sammen. Tilsæt peber efter smag.

Indstil airfryeren på 180 grader, og giv retten 5 minutter. Rør rundt undervejs.

Ønsker du tykkere sovs, kan du med fordel røre 1/2 - 1 tsk. mel i fløden, inden den tilsættes. 

15 min.
Afslut retten

Tilsæt den kogte, afdryppede spaghetti, og rør den godt sammen med carbonara-saucen.

Indstil airfryeren på 180 grader, og giv retten 3 minutter.

persilleparmigiano reggiano (Parmesan)
20 min.
Anretning

Server retten med friskhakket persille og det sidste parmesan revet henover.

Smag til med salt og peber.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?