Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Pil løget, skyl blegsellerien grundigt sammen med persillen, og afdryp for vand.
Hak løget, blegsellerien og persillen groft.
Varm en gryde op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges kødet i ca. 3 min i 1 tsk. olie pr. person uden for meget omrøring, så kødet kan få en brun overflade. Tilsæt løget og bladsellerien, og steg i 5 min. under omrøring.
Tilsæt flåede tomater, oregano og lidt vand. Lad det simre lige så længe, som det tager at koge pastaen. Smages til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Fordel raviolien i skåle, overhæld med bolognesen, og top med hakket persille og revet ost.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften