Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Varm en gryde op ved høj varme.
Riv squashen på den grove side af et rivejern og steg i gryden med et godt skvæt olie. Rør jævnligt i gryden. Det må godt få godt med farve.
Hak løget og hvidløget fint.
Skru ned for varmen i gryden, tilsæt løgene og steg dem bløde i ca. 5 min. under omrøring.
Hæld flåede tomater i gryden og lad det simre, indtil servering. Rør rundt undervejs.
Smages til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Fordel pastaen i skåle og anret raguen henover. Top med pinjekerner, basilikumblade og revet ost.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()