0

Spaghetti i avokadocreme med cherrytomater og majs (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Sæt en stor gryde velsaltet vand over til majs/spaghetti. Befri majsene for blade og "hår" og kog den i vandet 5-7 min. Halver imens avokadoerne, fjern stenene og skrab kødet ned i en foodprocessor. Kom citronsaft, pillede hvidløg, salt, peber og gerne 10 basilikumblade ved og sæt maskinen i gang. Tilsæt olien i en tynd stråle og kør det til en cremet glat puré. Tag majsen op af vandet, kom i stedet spaghettien i og kog som anvist på emballagen. Halver imens tomaterne og skær majskernerne af kolben med en skarp kniv. Vend drænet pasta, majs og avokadocreme godt sammen, anret og drys med cherrytomater og gerne 10 blade strimlet basilikum. Server straks til fisk, kylling eller gris.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)