0

Spaghetti i avokadocreme med cherrytomater og majs (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Sæt en stor gryde velsaltet vand over til majs/spaghetti. Befri majsene for blade og "hår" og kog den i vandet 5-7 min. Halver imens avokadoerne, fjern stenene og skrab kødet ned i en foodprocessor. Kom citronsaft, pillede hvidløg, salt, peber og gerne 10 basilikumblade ved og sæt maskinen i gang. Tilsæt olien i en tynd stråle og kør det til en cremet glat puré. Tag majsen op af vandet, kom i stedet spaghettien i og kog som anvist på emballagen. Halver imens tomaterne og skær majskernerne af kolben med en skarp kniv. Vend drænet pasta, majs og avokadocreme godt sammen, anret og drys med cherrytomater og gerne 10 blade strimlet basilikum. Server straks til fisk, kylling eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?