Sæt en gryde med saltet vand over at koge til pastaen.
Pil løget, skyl fenniklen grundigt, og hak begge dele groft.
Skær ansjoserne i mindre stykker. Varm panden op ved middelhøj varme, og steg ansjoserne i 30 sek. under omrøring. Kom grøntsagerne i, og steg yderligere 5 min. under omrøring. Tilsæt bouillonpulveret, ærterne og 1/2 spsk. hvedemel pr. person. Rør lidt rundt, og tilsæt 1/2 dl vand pr. person under grundig omrøring. Smages til med salt og lidt eddike, og sættes til side.
Varmes op lige før servering.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Fordel pastaen i dybe tallerkener og anret sovsen henover. Top med revet ost, olivenolie og et skud peber.
ANSJOSER ALLE KAN LIDE
Delikate ansjoser fra Pujado Solano og Grøndals. Bæredygtige ansjoser fra Spanien er ren umami og sunde fedtsyrer. Traditionelt fisket med netfangst i Biscayen og pakket i BPA-fri dåser.
UMAMIBOMBER SÅ GUDERNE SYNGER
Ansjoserne fra Pujado Solano er en bæredygtig umamibombe. De fede, smagfulde fisk bliver renset, saltet og marineret efter en hemmelig opskrift fra Milagros Solano, en af grundlæggerne af virksomheden. De er mindre salte og mere fyldige end de ansjoser man normalt får, hvilket er en tradition i området, hvor de er fisket og fremstillet. Fiskene er fyldt med sund fiskeolie og omega-3 fedtsyrer, har ingen tungmetaller og den utrolige, balancerede smag skal prøves før, man tror på den. De er perfekte til afrundede og delikate tapenader, som smagssætter i supper og fonde, som en ekstra facet i marinader eller bare direkte på friskt brød.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()