Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak guleroden, fenniklen og løget fint.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve.
Tilsæt de hakkede grøntsager og steg dem under omrøring, indtil de bliver møre.
Kog pastaen som angivet på emballagen.
Kom 1 tsk. hvedemel pr. person i kødet og rør det godt ud. Tilsæt fløden og krydderiblandingen og lad retten simre, indtil sovsen tykner lidt.
Smag sovsen til med salt og peber.
Fordel pastaen i dybe tallerkener og anret kødsovsen henover. Top med basilikummen og citronsaft.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Spaghetti:
Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Bolognese-krydderi indeholder: 35% oregano 15% sort peber, 15% timian, 15% paprikaflager, 10% laurbærblade, 5% salvie, 3% stjerne anis, 2% muskatnød
Kommentarer og forslag til opskriften