0
Spaghetti i tomatsovs med kylling, fennikel og pecorino

Spaghetti i tomatsovs med kylling, fennikel og pecorino

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Kylling i strimler
1 min.
Steg kyllingen

Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg kyllingestrimlerne i spsk. olie pr. person, indtil de får godt med farve på to sider, og tag dem så op af gryden.

gulerodFennikelløg
5 min.
Hak grøntsagerne

Hak fenniklen, guleroden og løget groft. Overfør løbende til gryden, hvor kyllingen har stegt. Lad grøntsagerne stege under omrøring i ca. 10 min., indtil de er møre.

flåede tomater
15 min.
Tilsæt tomat

Kom flåede tomater i gryden og få det op at simre i ca. 5 min.

spaghetti, 50% fuldkorn
20 min.
Kog spaghettien

Kog spaghettien som angivet på pakken.

25 min.
Tilsæt kyllingekødet

Kom kødet tilbage i sovsen og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener og anret kyllingeretten henover. Top med revet ost og citronsaft.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
525 kcal
Fedt:
21,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,2 g
Kulhydrat:
41,7 g
heraf sukkerarter:
13,1 g
Kostfibre:
6 g
Protein:
38,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?